Gratis retourneren

LET OP: SALE ARTIKELEN VALLEN NIET ONDER DE "GRATIS RETOUR SERVICE". WIJ REKENEN HIER €3,- VOOR (WORDT IN MINDERING GEBRACHT OP TERUG TE BETALEN BEDRAG)

Ruilen / Retourneren
1. Je hebt wettelijk 14 dagen recht van retour.
2. Het artikel kan ongebruikt retour worden gestuurd naar ons Antwoordnummer (postzegels zijn niet nodig). Lees hieronder op welke manier je kunt retourneren**
3. Geef van te voren per mail door dat je de bestelling wilt ruilen of geheel wilt retourneren. Vermeld in de onderwerpregel het ordernummer.
4. Doe vervolgens in de envelop een briefje met het ordernummer of postcode en huisnummer (je kunt het beste de door ons meegestuurde flyer gebruiken).

* In onze voorwaarden opgenomen: De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op: Alleen binnen NL is retour zenden gratis. Vanuit België rekenen wij €6.75 kosten

Tasjeintas
Antwoordnummer 10841
2350VB Leiderdorp

** Retourzenden altijd via PostNL
Retourzendingen kunnen binnen Nederland gratis worden verzonden naar ons Antwoordnummer welke is verbonden aan PostNL. Wij vragen je een retourzending dus altijd via de PostNL brievenbus en/of pakketdienst te verzenden. Alléén dan is retour zenden gratis.

Belangrijk! Hoe retour zenden?
Heb je de bestelling als brievenbuspakje ontvangen? Dan altijd als brievenbuspakje retour sturen. Je kunt bij de medewerker van de postbalie aangeven dat het als "Traceerbaar brievenbuspakje" verzonden moet worden. Je krijgt dan ook een Track & Tracecode. Je kunt het ook direct, zonder postzegels, in de brievenbus doen. Je hebt dan alleen geen verzendbewijs. Voor brievenbuspakjes die toch als pakket worden retour gezonden, brengen wij €3,50 in rekening. Dit omdat PostNL hoge retourkosten in rekening brengt voor pakketten.

Heb je de bestelling als pakket ontvangen (past niet door de brievenbus), dan mag je het ook als pakket retour sturen (altijd via PostNL).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »