Tasjeintas: Een eerlijk product!

Hoe is het begonnen
In 2009 had ik voor het eerst een BaginBag in mijn handen. Wat handig! "Die zou iedere vrouw moeten hebben" riep ik meteen. Op mijn zoektocht kwam ik uiteindelijk uit in de Filipijnen. Hier heeft Karen Lee als zelfstandig onderneemster en alleenstaande moeder een klein naai-atelier. Het werken met de naaimachine is haar met de paplepel ingegeven door haar vader en moeder die tassen maakten.

Samen met Karen ben ik tot een product gekomen wat ik inkoop tegen een eerlijke prijs voor het materiaal en het arbeidsloon. Dus geen massaproductie met lage loonkosten! Wat een mooie samenwerking! Ik kan naar eigen idee Tasjeintas laten maken en zorg daarmee ook dat Karen een aanvulling op haar inkomen heeft en haar dochtertje Kirsten naar school kan laten gaan.

Van BaginBag naar Tasjeintas
Nadat de eerste 50 stuks binnen enkele weken uitverkocht waren, heb ik de collectie langzaam uitgebreid met andere kleuren en maten. Kort daarna heb ik Karen gevraagd of zij voor mij de tasjes wilde voorzien van een voering (roze, natuurlijk!) en of er misschien een mogelijkheid was om mijn eigen label te laten maken. Ja, dat kon! Tasjeintas was officieel geboren. En dat verkoop ik nu al bijna 7 jaar in mijn webshop. Wat ben ik elke keer weer trots als de nieuwe voorraad binnen komt. En het leukste van alles is dat ik steeds door Karen op de hoogte wordt gehouden als er nieuwe stoffen bij de leverancier zijn en we daar dan weer Limited editions van kunnen maken.

Veel plezier van je eerlijke Tasjeintas!
Naast het feit dat een Tasjeintas dé uitkomst is voor de chaos in je tas, is het toch ook een fijn idee dat deze op een eerlijke manier is gemaakt. Ik wens je dan ook dubbel zoveel plezier met je nieuwe aanwinst!

Liefs, Carola

 

Bewaren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »