Over ons

Over Tasjeintas
Op zoek naar een oplossing om de wanorde in onze handtas aan te pakken, kwamen wij het product Bag in Bag tegen. Gefascineerd door het simpele maar zo doeltreffende idee, hebben wij in samenwerking met een klein naai-atelier een eigen lijn opgezet. Eind 2009 zijn wij gestart met de verkoop van onze tasorganizer onder de naam "Tasjeintas". Al snel bleek de behoefte aan een opgeruimde handtas groot te zijn en hebben wij op verzoek van onze klanten ons assortiment uitgebreid met meerdere kleuren, maten en designs. Wij hebben nu voor vrijwel ieder formaat tas een passende bag in bag. Een tweede voordeel van een Tas in tas is dat je nu super snel wisselt van handtas zonder dat je iets vergeet! En ja, omdat wij zelf natuurlijk ook houden van mooie tassen, kun je daar sinds kort ook bij ons voor terecht. Want zeg nou zelf: We love handbags!

Een eerlijk product
Bij de ontwikkeling van ons "Tasjeintas", hebben wij heel bewust gekozen voor een kleine producent. Geen massaproductie tegen lage kosten, maar kleinschalige productie tegen een eerlijke prijs voor het naai-atelier. Kwaliteit en een eerlijke inkoopprijs staan bij ons voorop. Wholesale Omdat de productie kleinschalig is, doen wij niet aan wholesale. Je kunt dus niet inkopen bij ons.

Maar er is meer!
Er is nog zoveel meer leuks te krijgen, zoveel leuke MustHaves. Ik koop regelmatig nieuwe artikelen in en daardoor wisselt het assortiment ook steeds. Er is dus altijd wel iets te vinden voor jezelf of om als cadeau te geven.

Bedrijfsgegevens
Tasjeintas is onderdeel van Beautywear
KVK in Leiden 28103888
BTW-nummer 175315656B01
Rekeningnummer IBAN NL25INGB0006498958 t.n.v. BEAUTYWEAR te Leiderdorp

Postadres
Badhuisstraat 3
2251LT Voorschoten

Vestigingsadres (geen bezoekadres/winkel)
Badhuisstraat 3
2251LT Voorschoten
Email [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »