Contact / Klantenservice

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Ik verzend binnen 48 uur na je betaling de bestelling en mail een track & trace code waarmee de zending te volgen is.

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen
In de bestelbevestiging die je van mij hebt gekregen, staat een pakketcode vermeld. Hiermee kun je op Mijnpakket de status bekijken.

Nadat ik de bestelling bij PostNL heb afgegeven, is de pakketcode doorgaans na 23.00 uur 's avonds beschikbaar op Mijnpakket. In een enkel geval is dit pas de volgende dag. Mocht de aflevering te lang op zich laten wachten, dan hoor ik het graag. Ik zal dan onderzoeken waar het mis is gegaan. Indien nodig zal ik een klachtenprocedure bij PostNL starten. Hierbij vraag ik je als klant medewerking te verlenen doormiddel van het invullen van een online klachtenformulier bij PostNL en de bevestiging aan ons te mailen. Dit neemt max. 2 minuten tijd in beslag, maar is voor mij van groot belang.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?
Zolang je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen, kun je je bestelling aanpassen. Heb je een account aangemaakt tijdens het bestelproces, log dan in en geef de wijziging door. Heb je geen account aangemaakt, mail dan de wijziging via het contactformulier of direct naar [email protected]


Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen
1.Wellicht is de bevestiging in je spambox terecht gekomen. Zoek het bericht op en geef aan dat onze afzender veilig is. Je ontvangt de bevestiging voortaan in je postvak IN.

2.Ook kan het zijn dat je een spelfout in je opgegeven e-mailadres hebt gemaakt. Log in op je account en pas het mailadres aan of geef via het contactformulier of direct op [email protected] het juiste mailadres door. Ik pas dit dan aan en stuur een nieuwe bevestiging.

3.Ook kan het zijn dat de betaling is mislukt. Mail mij en ik kijk dit graag voor je na!

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ik verkoop enkel via de webshop en heb geen afhaaladres.

Wat zijn de bankgegevens?
NL25INGB0006498958 t.n.v. BEAUTYWEAR te Leiderdorp.
Betaal je vanuit het buitenland? Gebruik dan ook BIC INGBNL2A

Hoe kan ik jullie bereiken?
Door verplichtingen naast de wesbhop, ben ik slecht telefonisch bereikbaar. De snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen is via het contactformulier of [email protected] Ik beantwoord deze binnen enkele uren.

Ik wil mijn bestelling graag ruilen / retour sturen
1. Je hebt wettelijk 14 dagen recht van retour.
2. Het artikel kan ongebruikt retour worden gestuurd naar het Antwoordnummer (postzegels zijn niet nodig). Lees hieronder op welke manier je kunt retourneren*
3. Geef van te voren per mail door dat je de bestelling wilt ruilen of geheel wilt retourneren. Vermeld in de onderwerpregel het ordernummer.
4. Doe vervolgens in de envelop een briefje met het ordernummer of postcode en huisnummer (je kunt het beste de door mij meegestuurde flyer gebruiken).

LET OP: SALE ARTIKELEN VALLEN NIET ONDER DE "GRATIS RETOUR SERVICE". WIJ REKENEN HIER €3,- VOOR (WORDT IN MINDERING GEBRACHT OP TERUG TE BETALEN BEDRAG)

Tasjeintas
Antwoordnummer 10841
2350VB Leiderdorp

*Retourzenden altijd via PostNL
Retourzendingen kunnen binnen Nederland gratis worden verzonden naar ons Antwoordnummer welke is verbonden aan PostNL. Wij vragen je een retourzending dus altijd via de PostNL brievenbus en/of pakketdienst te verzenden. Alléén dan is retour zenden gratis.

Hoe retour zenden?
Heb je de bestelling als brievenbuspakje ontvangen? Dan graag ook als brievenbuspakje retour sturen. Je kunt bij de medewerker van de postbalie aangeven dat het als "Traceerbaar brievenbuspakje" verzonden moet worden. Je krijgt dan ook een Track & Tracecode.
Je kunt het ook direct, zonder postzegels, in de brievenbus doen. Je hebt dan alleen geen verzendbewijs.
Heb je de bestelling als pakket ontvangen (PostNL), dan kun je het ook als pakket retour sturen (altijd via PostNL).

Ik heb een vraag over mijn betaling aan Afterpay
Alle vragen betreffende de betaling aan Afterpay, kunnen aan Afterpay Klantenservice worden gesteld:

Contactgegevens AfterPay Klantenservice:
Telefoonnummer : 0900 – 40 50 602
Email : [email protected]

Staat je antwoord er niet bij? Mail ons [email protected]