Het wordt een feestje!

  • Geplaatst op
  • 0
Het wordt een feestje!

Special voor jou pak ik je bestelling als een cadeautje in!

Laat jij in een winkel ook wel eens je aankoop als cadeautje inpakken, gewoon omdat je er van geniet om het thuis uit te pakken alsof je het net van iemand hebt gekregen. Ik maak mij er in ieder geval schuldig aan :-)
Ik ben zo ie zo gek op cadeautjes inpakken en speur dan ook regelmatig Pinterest af op zoek naar de leukste tips. Er is zoveel leuks te vinden, ik zou de hele dag wel willen inpakken en dan 's avonds de stukjes plakband, glitter en krullint terugvinden op en in mijn kleding. HEERLIJK!

Ik heb dan ook goed nieuws! Bij mij hoef je er niet om te vragen, ik pak je bestelling gewoon standaard al in als cadeau. Het wordt dus een feestje vanaf nu om bij Tasjeintas te bestellen.

Heb je een feestje ontvangen, laat dan zeker even een reactie achter om te laten weten hoe je het vond :-)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden